Selecteer een pagina

Verenigingen in Stampersgat

Stampersgat kent een rijk verenigingsleven. En daar zijn we best trots op. De meeste inwoners van Stampersgat zijn wel lid van 1 of meerdere verenigingen. Of zijn actief als vrijwilliger in 1 van de verenigingen.

T.V. Stampersgat

Je bent van harte welkom bij de tennisvereniging. Wij hopen dat jij je bij ons snel thuis zult voelen.

VV de Schutters

De Schutters is een Nederlandse amateurvoetbalclub uit Stampersgat in Noord-Brabant, opgericht in 1926.

St. Cecilia

Harmonie St. Cecilia is opgericht in 1905. De harmonie telt 25 spelende leden. Er is tevens een jeugdorkest.

Parel aan de welen

De heemkundekring brengt de geschiedenis van het dorp in beeld door het verzamelen van documenten, foto’s, archiefmateriaal.

EHBO-vereniging

EHBO-vereniging Stampersgat, is een leuke vereniging waar je op een ontspannen manier je herhalingslessen kunt volgen.

Revuegroep

Revuegroep Stampersgat  heeft al ruim 40 jaar ervaring met het maken  deze schitterende shows.

C.V. de Meekrap

De Meekrap is de carnavalsstichting van het Meekrapdurp. Buiten de carnavalstijd is het dorp beter bekend als Stampersgat.

Wijkvereniging De Dintel

Wijkvereniging de Dintel voor de inwoners van Stampersgat tussen kerk en witte brug.

Vox populi

Het koor is gevestigd in Stampersgat, de leden komen uit een groot
 aantal omliggende plaatsen.

KBO Stampersgat

Wij zijn een actieve vereniging van en voor iedereen vanaf 50 jaar met veel verschillende activiteiten.

Oude Trekker en motoren vereniging

Voor liefhebbers van oude trekkers

Wijkvereniging West II

Wijkvereniging voor West Stampersgat

Wijkvereniging Markiezaat

“Wijkvereniging Markiezaat” is een vereniging met als doel te trachten activiteiten te organiseren voor het hele gezin.

Stampersgat Sportief

Marjorettenvereniging Les Fleurs

We hebben momenteel 3 wedstrijd teams in verschillende leeftijden en niveaus.